Leadfamly Customer Success – tapahtuma 1.6.2022

Tervetuloa pitkän tauon jälkeen ensimmäiseen livenä pidettävään Leadfamlyn Customer Success – tapahtumaan keskiviikkona 1.6.2022!

Leadfamlyn asiakastapahtumat ovat olleet aina huikean suosittuja. Leadfamly on kasvanut hurjaa vauhtia vaikeista ajoista huolimatta, ja asiakkaita on yhä enemmän yhä useammalta eri toimialalta. Olemme äärettömän iloisia, että voimme viimeinkin tavata teitä taas livenä. Fiilis viimeksi 2019 järjestetyissä asiakastapahtumissamme oli mahtava ja emme malta odottaa että pääsemme jälleen kokoontumaan yhteen teidän kanssa.

Tässä tapahtumassa pääset kuulemaan ja keskustelemaan pelillistämisen mahdollisuuksista liveympäristössä kuten tapahtumissa, myymälöissä ja messuilla. Lisäksi kerromme esimerkkien kautta miten voit hyödyntää pelillistämistä “always on” -tekemisessä sekä tietenkin pureudumme myös tämän hetken kuumimpaan aiheeseen eli datan keräämiseen ja hyödyntämiseen. 

Laita siis päivä ylös ja ilmoittaudu mukaan! Voit myös jakaa tämän kutsun kollegoillesi, toivottavasti tapaamme teistä mahdollisimman monen!

Ohjelma:

8.30 Aloitamme aamukahveilla ja verkostoitumisella

9.00 – 9.10 Tervetuloa

9.10 – 10.00 Kuumimmat puheenaiheet – Max Söderholm, Country Manager, Leadfamly Suomi

  • Datan kerääminen ja hyödyntäminen pelillistämisen keinoin
  • Online meets offline – hyödynnä pelillistämistä liveympäristöissä
  • Always on – paranna asiakaskokemusta pelillistämällä

10.00 – 10.05 Santsikupit 🙂

10.05 – 10.25 Case Fazer – kolme vuotta tuloksia pelillistämällä – Jussi Hakonen, Manager, Digital Content, Fazer

  • Jussi on rakentanut kolmessa vuodessa kymmeniä pelillistettyjä menestyskampanjoita Fazerille. 
  • Kuulet inspiroivat esimerkit, tuloksia sekä parhaat vinkit pelillistämisen systemaattiseen hyödyntämiseen yhdeltä kokeneimmista käyttäjistämme.

10.25 – 10.40 Tarinallisuudella kiinnostavuutta pelillistetyihin sisältöihin, Teemu Puuska, Gust – Marketing Gamification Studio

  • Teemu on suunnitellut ja toteuttanut pelillistettyjä kampanjoita lukuisille Leadfamlyn asiakkaille. Teemu kertoo mitä asioita laadukkaan pelillistetyn sisällön suunnittelussa kannattaa huomioida ja miten ripaus tarinallisuutta tekee totutuksesta kiiinnostavamman.

10.40 – 11.00 Inspiroivia esimerkkejä Suomesta ja maailmalta, Tanja Tuulenmäki ja Anne Lahtinen, Customer Success Managers, Leadfamly Suomi

Tanja ja Anne esittelevät kiinnostavia toteutuksia asiakkailtamme Suomesta ja muualta ja antavat samalla käytännön vinkkejä pelillistämisen tehokkaaseen hyödyntämiseen.

11.00 – 11.15 Q&A

11.15 Lounas tarjolla.

Ajankohta: Keskiviikko 1.6.2022 klo 8.30-11.30

Paikka: Keilaranta 1, 02150 Espoo